Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Επιστροφή προϊόντων μπορεί να γίνει δεκτή υπό τις εξής προϋποθέσεις:

  1. τα επιστρεφόμενα προϊόντα να μην έχουν αποσφραγιστεί και να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως τα παραλάβατε. Σε περίπτωση αλλοίωσης της αρχικής συσκευασίας, επιστροφές ΔΕ θα γίνονται δεκτές και τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον πελάτη.
  2. να μην έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα που εσείς αποκτήσατε ή ένας τρίτος απέκτησε τη φυσική κατοχή των αγαθών εκ μέρους σας (ο μεταφορέας δε θεωρείται τρίτος).
  3. να έχετε στην κατοχή σας και να μας στείλετε μαζί με τα προϊόντα το σχετικό παραστατικό αγοράς που αποδεικνύει τη συναλλαγή (π.χ, Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο Πώλησης/Δελτίο Αποστολής κ.ο.κ).
  4. δε μπορούν να επιστραφούν προϊόντα ψυγείου, βρεφικά γάλατα, βρεφικές κρέμες και τροφές, καθώς και ανατομικά και ορθοπεδικά είδη και προϊόντα μακιγιάζ.
  5. προτού γίνει οποιαδήποτε επιστροφή, απαραίτητο είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με email στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 2310 436100.

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους αποστολής εγγυώμαστε την αντικατάσταση αυτού ή την επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντος, εφόσον αυτό επιθυμεί ο πελάτης.  Θα αντικαταστήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα το ελαττωματικό προϊόν, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου και τηρηθούν οι όροι της πολιτικής επιστροφών. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής και δεν έχουν τηρηθεί οι όροι πολιτικής επιστροφών, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS. Η διεύθυνση στην οποία θα πρέπει να αποσταλούν τα προς επιστροφή προϊόντα που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.cosmopharmacy35.gr είναι: ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, Αιγαίου 35, ΤΚ 55133, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη 
  2. στο ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αιγαίου 35, στην Καλαμαριά Τ.Κ. 55133 όπου θα ελέγξουμε την κατάσταση του προς επιστροφή προϊόντος και την απόδειξη αγοράς του και θα εξυπηρετήσουμε ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Αν ο πελάτης επιθυμεί την αντικατάσταση του προϊόντος ή την αλλαγή του με άλλο, συστήνεται να επικοινωνήσει προηγουμένως με το κατάστημα, ώστε να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Δίνεται η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας είτε τηλεφωνικά στο 2310 436100 είτε με email στο [email protected], εφόσον αυτή δεν έχει αποσταλεί (απαραίτητη είναι η αναφορά στον αριθμό παραγγελίας, για τη διευκόλυνση της διαδικασίας). Στην περίπτωση που η ακύρωση γίνει αφότου έχει ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Το cosmopharmacy35 διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει νομίμως την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό του. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον πελάτη, διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης των προϊόντων, ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις. Εφόσον δεν τηρηθεί η νόμιμη ως άνω διαδικασία ή δεν πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις, για να γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον καταναλωτή, ο οποίος θα επιβαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

a