Κερδίστε Πόντους

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ BONUS ΠΟΝΤΩΝ

 

Εσείς μας εμπιστεύεστε και εμείς σας το ανταποδίδουμε κερδίζοντας bonus πόντους με οποιαδήποτε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Cosmopharmacy35 !!!

Πώς κερδίζω bonus πόντους;

Για να ξεκινήσετε να συλλέγετε bonus πόντους, προϋπόθεση είναι να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Είναι απαραίτητο η παραγγελία να καταχωρηθεί ηλεκτρονικά από εσάς (όχι τηλεφωνικά) και να έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας πριν την καταχώρισή της.

Πόσους bonus πόντους κερδίζω από κάθε παραγγελία;

Ανεξάρτητα με το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η παραγγελία σας, με κάθε σας αγορά κερδίζετε 5 πόντους για κάθε 1 ευρώ αγορών. Όταν συμπληρώσετε 500 πόντους και άνω, μπορείτε να κάνετε εξαργύρωση στην επόμενη σας παραγγελία.

Πως εξαργυρώνω τους bonus πόντους που συλλέγω;

  • Μόλις φτάσετε στο σύνολο των 500 πόντων μπορείτε να τους εξαργυρώσετε στην επόμενη παραγγελία σας, όπου αφαιρείται 1€ από το συνολικό ποσό πληρωμής.
  • Μόλις φτάσετε στο σύνολο των 1000 πόντων μπορείτε να τους εξαργυρώσετε στην επόμενη παραγγελία σας, όπου αφαιρούνται 3€ από το συνολικό ποσό πληρωμής.
  • Μόλις φτάσετε στο σύνολο των 1500 πόντων μπορείτε να τους εξαργυρώσετε στην επόμενη παραγγελία σας, όπου αφαιρούνται 5€ από το συνολικό ποσό πληρωμής.

Για να επωφεληθείτε τους bonus πόντους , θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει τουλάχιστον 500 πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε στην επόμενη αγορά σας. Αν για παράδειγμα, έχετε συγκεντρώσει 600 bonus πόντους, μπορείτε να εξαργυρώσετε τους 500 πόντους και οι υπόλοιποι 100 θα παραμείνουν στην κάρτα σας και θα αθροίζονται. Αν για παράδειγμα όμως, έχετε 1200 bonus πόντους, σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να εξαργυρώσετε τους 1000 πόντους μαζί στην ίδια αγορά και οι υπόλοιποι 200 θα παραμείνουν στην κάρτα σας και θα αθροίζονται.

Όροι και Προϋποθέσεις

  • Συλλογή πόντων μπορούν να κάνουν μόνο οι εγγεγραμμένοι πελάτες του cosmopharmacy35.gr οι οποίοι πραγματοποιούν online τις αγορές τους.
  • Στον υπολογισμό των πόντων που κερδίζετε με κάθε αγορά σας ΔΕΝ συνυπολογίζονται τα έξοδα αποστολής.
  • Οι πόντοι πιστώνονται με την ολοκλήρωση της εκάστοτε παραγγελίας σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την επόμενη αγορά σας.
  • Για παραγγελίες που ακυρώνονται ή επιστρέφονται δεν πιστώνονται πόντοι.
  • Οι πόντοι είναι προσωπικοί και δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλο πρόσωπο / λογαριασμό.
  • Πιστώνονται νέοι πόντοι ακόμα και στην παραγγελία κατά την οποία εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής.

 

a