APIVITA Essential Oil Αιθέριο Έλαιο Κανέλα 10ml
10.730000

APIVITA Essential Oil Αιθέριο Έλαιο Κανέλα 10ml

SKU 41687
Επωνυμία APIVITA
Special Price 10,73 € Regular Price 16,50 €
ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα
• 100% βιολογικό αιθέριο έλαιο
• Απολαύστε τις μοναδικές ιδιότητες της αρωματοθεραπείας με τα αιθέρια έλαια της APIVITA.
- +

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες
Η Αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια ως μια μέθοδος ολιστικής περιποίησης για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή, αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, ως πηγή ηρεμίας, ευχαρίστησης και ευημερίας. Τα 100% φυσικά, καθαρά και αγνά χωρίς προσμίξεις αιθέρια έλαια της APIVITA είναι βιολογικά πιστοποιημένα προϊόντα που σας δίνουν τη δυνατότητα να αναζωογονηθείτε με τον πιο φυσικό δυνατό τρόπο.
 
Η κανέλλα είναι ένα από τα αρχαιότερα και πολυτιμότερα μπαχαρικά και χρησιμοποιείτο για τον αρωματισμό των ναών.
 
Το Αιθέριο Έλαιο Κανέλλας της APIVITA είναι 100% καθαρό αιθέριο έλαιο χωρίς προσμίξεις με ζεστό, τονωτικό άρωμα ιδανικό για τους κρύους μήνες του χειμώνα, που καθαρίζει και ανανεώνει την ατμόσφαιρα.
 
Αρωματίστε το χώρο σας με φυσικό τρόπο και απολαύστε τις μοναδικές αναζωογονητικές δυνατότητες της κανέλλας που ξυπνούν το σώμα και τις αισθήσεις.
Πληροφορίες
Πληροφορίες
ΕπωνυμίαAPIVITA
Χρήση

Τα αιθέρια έλαια είναι πτητικά, δηλαδή εξατμίζονται γρήγορα και φτάνουν μέσω της όσφρησης στα διάφορα κέντρα του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα να επιδρούν στον ψυχισμό μας και να επηρεάζουν τη διάθεσή μας. Μπορούν είτε να μας χαλαρώσουν και να μας ηρεμήσουν είτε να μας τονώσουν και αναζωογονήσουν.Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τις ποικίλλες χρήσεις που προσφέρουν τα Αιθέρια Έλαια της APIVITA προκειμένου να εμπλουτίσετε και να ομορφύνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Tρόπος χρήσης: Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητές τους, σας βοηθούν να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα, να συγκεντρωθείτε όταν κάνετε εργασία που απαιτεί πνευματική διαύγεια ή και να σας τονώσουν. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να εξασφαλίσετε καθαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα καθώς εξουδετερώνουν ανεπιθύμητες μυρωδιές.

Ανάψτε το ρεσώ και τοποθετήστε το στη βάση της Kεραμικής Συσκευής για Αιθέρια Έλαια της APIVITA. Σε λίγα λεπτά τα αιθέρια έλαια θα αρχίσουν να διαχέονται στην ατμόσφαιρα.

Ποσότητα χρήσης: 1-8 σταγόνες σε λίγο νερό. Είναι σημαντικό να υπάρχει πάντα λίγο νερό μέσα στη συσκευή αρωματοθεραπείας.

 

Συστατικά

Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Linalool, Citral, Benzyl Benzoate, Limonene

Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: APIVITA Essential Oil Αιθέριο Έλαιο Κανέλα 10ml

a