AVENE PHYSIOLIFT Κρέμα ημέρας-βαθιές ρυτίδες 30ml
24.510000

AVENE PHYSIOLIFT Κρέμα ημέρας-βαθιές ρυτίδες 30ml

SKU 22815
Επωνυμία AVENE
Special Price 24,51 € Regular Price 37,70 €
ΔιαθεσιμότηταΜη διαθέσιμο
Η PhysioLift Λειαντική Κρέμα Ημέρας είναι η ιδανική φροντίδα για τις εγκατεστημένες ρυτίδες και την απώλεια λάμψης του ξηρού δέρματος. Το δέρμα γεμίζει με κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ, χάρη στην ΑσκοφυλλίνηTM και τα Μονο-Ολιγομερή Υαλουρονικού Οξέος. Ο "αρχιτέκτονας" που σας χαρίζει το δέρμα των ονείρων σας. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ξεκινήστε τη ρουτίνα ομορφιά σας με τον Ορό PhysioLift.

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες
Η PhysioLift Λειαντική Κρέμα Ημέρας, πλούσια και διακριτικά αρωματισμένη, λειαίνει τις εγκατεστημένες ρυτίδες, συσφίγγει το δέρμα και ζωντανεύει τη λάμψη του προσώπου: το δέρμα γεμίζει* με κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ, χάρη στην ΑσκοφυλλίνηTM και τα Μονο-ολιγομερή Υαλουρονικού Οξέος. Προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, χάρη στο Προ-τοκοφερύλιο, ένα ισχυρό αντι-οξειδωτικό. Αναδεικνύει το χρώμα του δέρματος: εμπλουτισμένη σε μικρο-χρωστικές για διόρθωση των σημαδιών κούρασης και του γκριζωπού χρώματος και σε παράγοντες soft-focus για κάλυψη των ρυτίδων. Το ιαματικό Νερό της Avène προσφέρει στο δέρμα όλες τις καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητές του. Η καλή ανοχή της έχει ελεγχθεί σε ευαίσθητο δέρμα. *In-vitro test
Πληροφορίες
Πληροφορίες
ΕπωνυμίαAVENE
Καταλληλότητα
Η λειαντική κρέμα ΗΜΕΡΑΣ PhysioLift απαντά σε όλες τις ανάγκες του ξηρού δέρματος, προσφέροντάς του άνεση, απαλότητα και ελαστικότητα. Η καλή ανοχή της έχει ελεγχθεί σε ευαίσθητο δέρμα.
Χρήση
Εφαρμόστε την αντιρυτιδική αναδομητική κρέμα ημέρας PhysioLift κάθε πρωί, στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Κατά τη χρήση του προϊόντος συνιστάται η χρήση καθημερινής αντηλιακής προστασίας.
Συστατικά
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. DIMETHICONE. BUTYLENE GLYCOL. GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER). GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. BEHENYL ALCOHOL. BIS-PEG-12 DIMETHICONE BEESWAX. 1,2-HEXANEDIOL. AMMONIUM ACRYLOYL DIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT. CAPRYLYL GLYCOL. CETEARYL GLUCOSIDE. DIMETHICONE CROSSPOLYMER. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). MICA. PVP. SILICA. SODIUM HYALURONATE. SODIUM HYDROXIDE. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). TOCOPHERYL ACETATE. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM.
Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: AVENE PHYSIOLIFT Κρέμα ημέρας-βαθιές ρυτίδες 30ml

a