Bepanthol Balm για ξηρό&ευαίσθητο δέρμα 100 gr
8.050000

Bepanthol Balm για ξηρό&ευαίσθητο δέρμα 100 gr

SKU 6720
Επωνυμία BEPANTHOL
Special Price 8,05 € Regular Price 11,56 €
ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα

Η Bepanthol Balm είναι ιδανική για το ευαίσθητο σε ερεθισμούς δέρμα και το ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα.

- +

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες

Η Bepanthol Balm είναι μια καταπραϋντική αλοιφή για κάθε δερματικό ερεθισμό, όπως τα εγκαύματα, με 5% προβιταμίνη Β5. Υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος, ενώ παράλληλα το ενυδατώνει. Με λιπαρή βάση που σχηματίζει ένα διαφανές στρώμα, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Χωρίς συντηρητικά, άρωμα και χρωστικές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη προστασία των θηλών, κατά την περίοδο του θηλασμού. Να αφαιρούνται τυχόν υπολείμματα πριν το θηλασμό.

Πληροφορίες
Πληροφορίες
ΕπωνυμίαBEPANTHOL
Καταλληλότητα

H Bepanthol Balm είναι κατάλληλη για τη μαμά που θηλάζει καθώς διατηρεί την ευαίσθητη περιοχή της θηλής του μαστού, που «ταλαιπωρείται» κατά την περίοδο του θηλασμού, απαλή. Οι μητέρες θα πρέπει να απομακρύνουν τα υπολείμματα της Bepanthol Balm από τη θηλή πριν από το θηλασμό.

Η Bepanthol Balm είναι δερματολογικά ελεγμένη σε δέρμα με τατουάζ. Κρατάει το νέο τατουάζ ενυδατωμένο και προστατευμένο.

Χρήση

Η Bepanthol Balm μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια ή περισσότερες φορές, κάθε μέρα.

Συστατικά

Aqua, Lanolin, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Panthenol, Prunus Dulcis, Synthetic Beeswax, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Ozokerite, Glyceryl Oleate, Lanolin Alcohol

Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: Bepanthol Balm για ξηρό&ευαίσθητο δέρμα 100 gr

a