CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF 30 Ενυδατική Κρέμα 52ml
12.920000

CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF 30 Ενυδατική Κρέμα 52ml

SKU 43095
Επωνυμία CeraVe
Special Price 12,92 € Regular Price 17,70 €
ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα

Η CeraVe Facial Moisturizing Lotion AM SPF30 αποτελεί μια ενυδατική, αντιηλιακή κρέμα προσώπου για κανονικές, ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, για παρατεταμένη ενυδάτωση.

  • Αντηλιακή προστασία με δείκτη SPF 30.
  • Τεχνολογία MVE: Κατοχυρωμένο σύστημα διάχυσης που απελευθερώνει διαρκώς ενυδατικά συστατικά, προσφέροντας ενυδάτωση όλη την ημέρα.
  • Ceramides: Απαραίτητα συστατικά για την αποκατάσταση και τη διατήρηση του επιδερμιδικού φραγμού.
  • Υαλουρονικό οξύ: Προσελκύει την υγρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας, βοηθώντας το δέρμα να διατηρεί την υγρασία του.
  • Νιασιναμίδη: Ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό και καταπραΰνει το δέρμα.

Δεν προκαλεί ατέλειες, υποαλλεργική, μη λιπαρή, χωρίς άρωμα.

Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους.

- +

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες

Η CeraVe Moisturizing Lotion περιέχει το υαλουρονικό οξύ και τα ceramides που αναπληρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία του επιδερμικού φραγμού.

Ακόμα, προσφέρει τη νιασιναμίδη, η οποία ενίσχύει άμεσα τον επιδερμικό φραγμό και καταπραΰνει αποτελεσματικά το δέρμα. Τα ceramides είναι λιπίδια που υπάρχουν φυσιολογικά στο δέρμα και είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού και τη συγκράτηση της υγρασίας.

Χωρίς τα ceramides, το δέρμα γίνεται ξηρό και ερεθισμένο.

Ο συνδυασμός των δραστικών συστατικών συμβάλλει στην αποτελεσματική ενυδάτωση και στην αποκατάσταση της ξηρής και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας.

Απορροφάται άμεσα, βασισμένη σε μια μη λιπαρή σύνθεση με την κατοχυρωμένη τεχνολογία διάχυσης MVE που απελευθερώνει σταθερά υαλουρονικό οξύ και τρία απαραίτητα ceramides καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Επιπλέον, είναι ανεκτή από όλα τα δέρματα, δε φράσσει τους πόρους, αποτελώντας τον καταλληλότερο ενυδατικό παράγοντα για το ευαίσθητο και ερεθισμένο από την ξηρότητα δέρμα.

Σημειώνεται, ότι ενισχύει την ελαστικότητα του επιδερμικού φραγμού, βελτιώνοντας παράλληλα την πυκνότητα, την όψη και την υφή του. Αποτελεί ένα προϊόν χωρίς άρωμα, υποαλλεργικό, μη φαγεσωρογόνο, κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Πληροφορίες
Πληροφορίες
ΕπωνυμίαCeraVe
Καταλληλότητα

Για κανονικές έως ξηρές επιδερμίδες.

Για όλες τις ηλικίες.

Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Χρήση
Εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα ελεύθερα το πρωί, στο πρόσωπο και στο λαιμό.
Συστατικά
AQUA / WATER, HOMOSALATE, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, NIACINAMIDE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CETEARYL ALCOHOL, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE, STEARIC ACID, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, MYRISTIC ACID, PALMISODIUM HYALURONATE, CHOLESTEROL, TIC ACID, PHENOXYETHANOL, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DISODIUM EDTA, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN
Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF 30 Ενυδατική Κρέμα 52ml

a