Health Aid Chlorella 550mg 60tabs.
21.620000

Health Aid Chlorella 550mg 60tabs.

SKU 9058
Επωνυμία HEALTH AID
Special Price 21,62 € Regular Price 36,10 €
ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα

HEALTH AID Chlorella 550mg Χλωροφύλλη για τη Διατήρηση της Καλής Υγείας του Πεπτικού Συστήματος. Πλούσιο σε Αμινοξέα, Βιταμίνες και Μέταλλα με Χλωρέλλα, μια πλούσια πηγή χλωροφύλλης που προσφέρει προστασία, τόνωση και ενέργεια στον οργανισμό.

 

- +

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες

Health Aid Chlorella 550mg 60tabs.

Η Chlorella της HealthAid είναι ένα τιτλοδοτημένο βότανο υψηλής δυναμικότητας από το φύκι Chlorella (micro algae) πλούσιο σε αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα, κυρίως ασβέστιο, φώσφορο και σίδηρο. Είναι από τα ελάχιστα φύκια που τρώγονται χωρίς παρενέργειες. Περιέχει μεγάλα ποσοστά Β12 σε φυσική μορφή, υψηλά ποσοστά χλωροφύλλης, πρωτεΐνη τουλάχιστον 58% και υδατάνθρακες.

Η Χλωρέλλα είναι ευεργετική για τη διατήρηση της καλής υγείας του πεπτικού συστήματος, του παχύ εντέρου και βοηθά στον καθαρισμό του αίματος από βαρέα μέταλλα & τοξικά συστατικά. Προστατεύει από τις παρενέργειες της υπέρυθρης ακτινοβολίας και λόγω του ότι περιέχει πολύ πρωτεΐνη (58%), είναι ιδανικό διατροφικό συμπλήρωμα για όσους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να φάνε κρέας, απαραίτητη στους χορτοφάγους.

H χλωρέλλα ξεχωρίζει για την ικανότητά της να αποβάλλει τις βλαπτικές ελεύθερες ρίζες από τον οργανισμό, να αποτοξινώνει και να απομακρύνει τις διάφορες τοξίνες που παράγονται μέσω τις διατροφής και των ατμοσφαιρικών ρύπων, ενώ παράλληλα βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει ταχύτερα τα βαρέα μέταλλα από τον οργανισμό.*

*Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

Πληροφορίες
Πληροφορίες
ΕπωνυμίαHEALTH AID
Καταλληλότητα

Κατάλληλο για χορτοφάγους και για όσους δεν μπορούν να φάνε κρέας.

Χρήση

Για Ενήλικες άνω των 16 ετών 1-2 ταμπλέτες την ημέρα.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία.

Να φυλάσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Έγκυες, θηλάζουσες και άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, να συμβουλευτούν το γιατρό τους πριν τη χρήση.

Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: Health Aid Chlorella 550mg 60tabs.

a