Health Aid L-Glutamine 500mg 60 δισκία
14.880000

Health Aid L-Glutamine 500mg 60 δισκία

SKU 17722
Επωνυμία HEALTH AID
Special Price 14,88 € Regular Price 24,01 €
ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα

Η Γλουταμίνη είναι ένα αμινοξύ για την παραγωγή ουσιών που σχετίζονται με τον εγκέφαλο και το γαστρεντερικό σύστημα. Η L-Glutamine της HealthAid είναι στη φυσική της μορφή (free form) για καλύτερη απορρόφηση και αξιοποίηση από τον οργανισμό. Χωρίς γλουτένη και λακτόζη.

- +

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες

Το Health Aid L-Glutamine είναι ένα συμπλήρωμα του αμινοξέος γλουταμίνη στην ελεύθερη του μορφή για πιο άμεση διάθεση και καλύτερη απορρόφηση, σε συνδιασμό με βιταμίνη Β6.

Η γλουταμίνη είναι ένα αμινοξύ, που χαρακτηρίζεται ως μη απαραίτητο, αφού ο οργανισμός μπορεί να το συνθέσει, και συμμετέχει σε πολλές μεταβολικές διεργασίες, στο σώμα.

Στο νευρικό σύστημα, αποτελεί ένα από τα συστατικά για την παραγωγή γλουταθειόνης, μιας αντιοξειδωτικής ουσίας. Έρευνες έχουν δείξει ότι αποτελεί καύσιμο για τα κύτταρα του επιθηλίου του εντέρου στην απορρόφηση θρεπτικών συστατικών, ενώ συμμετέχει στην αποβολή της ουρίας καθώς και στην σύνθεση άλλων αμινοξέων, αναλόγως των αναγκών του οργανισμού. Απαραίτητο αμινοξύ σε περιόδους έντονης σωματικής άσκησης καθώς και σε άλλες περιπτώσεις έντονου μεταβολικού στρες.

(Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA).

Πληροφορίες
Πληροφορίες
ΕπωνυμίαHEALTH AID
Καταλληλότητα

Κατάλληλο για ενήλικες και άτομα άνω των 16 ετών.

Κατάλληλο για αθλητές.

Χρήση

1-2 ταμπλέτες ημερησίως με άδειο στομάχι.

Συστατικά

L-Glutamine (free base) 500 mg

Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: Health Aid L-Glutamine 500mg 60 δισκία

a