Korres Κόκκινο Αμπέλι Hair Sun Protection Αντηλιακό Μαλλιών 150ml
9.590000

Korres Κόκκινο Αμπέλι Hair Sun Protection Αντηλιακό Μαλλιών 150ml

SKU 43212
Επωνυμία KORRES
Special Price 9,59 € Regular Price 15,99 €
ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα

Αντηλιακό μικρογαλάκτωμα για την καλοκαιρινή προστασία και φροντίδα των μαλλιών.

Ενισχυμένο με Αλόη, προβιταμίνη Β5, εκχυλίσματα από κόκκινο Σταφύλι και Ηλίανθο, προστατεύει και φροντίζει τα ταλαιπωρημένα από τη θάλασσα και τον ήλιο μαλλιά, διατηρώντας το χρώμα και τη λάμψη τους.

Με 93.9% Φυσικά συστατικά

93.4% Natural Origin Content

- +

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες

Το Korres Red Vine Hair Sun Protection Spray είναι ιδανική επιλογή για να προστατέψετε τα μαλλιά σας όλο τον χρόνο αλλά κύριως κατά την διάρκεια του καλοκαιριου.

Το σταφύλι από κόκκινο αμπέλι και ο ηλίανθος συμβάλλουν στην προστασία από τη φωτο-οξείδωση που προκαλεί η UVA ακτινοβολία.

Η ενεργή αλόη σχηματίζει προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα, ενώ η προβιταμίνη Β5 εισχωρεί στο εσωτερικό της, προσφέροντας ενυδάτωση που διαρκεί.

To Κόκκινο Αμπέλι Αντηλιακό Μαλλιών έχει αναπτυχθεί με αδιάβροχο φίλτρο UV που εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών.

Πληροφορίες
Πληροφορίες
ΕπωνυμίαKORRES
Καταλληλότητα

Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών.

Ενδείκνυται ιδιαίτερα για τα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο & τη θάλασσα μαλλιά.

Χρήση
Ανακινείστε καλά πριν τη χρήση. Ψεκάστε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά. Χωρίς να το ξεβγάλετε, χτενίστε τα μαλλιά όπως συνήθως. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.
Συστατικά
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PPG-26-BUTETH-26, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED EXTRACT, ISOAMYL P-METHOXYCINNAMATE, LACTIC ACID, LECITHIN, OLEYL OLEATE, PANTHENOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM ACETATE, SODIUM CHLORIDE, STEARAMINE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED EXTRACT, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM/FRAGRANCE, ALCOHOL.
Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: Korres Κόκκινο Αμπέλι Hair Sun Protection Αντηλιακό Μαλλιών 150ml

a