KORRES Volcanic Minerals Eyeliner Shimmering 1.2g
7.120000

KORRES Volcanic Minerals Eyeliner Shimmering 1.2g

SKU 14040
Επωνυμία KORRES
Special Price 7,12 € Regular Price 10,50 €
ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα

Μολύβι για το περίγραμμα των ματιών με διακριτικό shimmer. Η μαύρη ιριδίζουσα απόχρωσή του προσφέρει λαμπερό, ξεχωριστό αποτέλεσμα που διαρκεί.Με θρεπτικό κερί μέλισσας και τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία.

- +

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες

Τα έντονα smokey μάτια πρωταγωνιστούν ως το διαχρονικό αξεσουάρ της απόλυτης θηλυκότητας, χάρη στα τρία νέα Black Volcanic Minerals – Professional Eyeliners της σειράς Professional Black.Μολύβι για το περίγραμμα των ματιών με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια. Εύκολο στην εφαρμογή, προσφέρει διαρκές γεμάτο χρώμα. Με ενυδατικά φυσικά λιπίδια (Ceramides) και τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία.

Εξαιρετικά σταθερό υγρό eyeliner που υπογραμμίζει τέλεια τα μάτια. Εύκολο και ακριβές στην εφαρμογή, στεγνώνει πολύ γρήγορα προσφέροντας γεμάτο και σταθερό μαύρο χρώμα. Στεγνώνει αμέσως, χωρίς να δημιουργεί ‘μουντζούρες’, ενώ δεν ξεθωριάζει 

Κύρια συστατικά του προϊόντος αποτελούν τα Black Volcanic Minerals, ceramides, pearl powder, beeswax, βιταμίνη C και βιταμίνη E. Μολύβι για το περίγραμμα των ματιών με μαύρη ιριδίζουσα απόχρωση η οποία προσφέρει λαμπερό, ξεχωριστό αποτέλεσμα που διαρκεί και διακριτικό λαμπύρισμα – shimmer.

Τα Black Volcanic Minerals είναι μέταλλα με τονωτικές ιδιότητες, όπως Μαγνήσιο, Ψευδάργυρος, Νάτριο, Κάλιο, με προέλευση από τα βάθη της γης και ‘μέσο μεταφοράς’ τις ηφαιστειακές εκρήξεις.

Τα Volcanic Minerals είναι το μυστικό πίσω από το δυνατό -στην πιο σκούρα εκδοχή του- χρωματικό αποτέλεσμα. Τα ceramides προφυλάσσουν από την απώλεια υγρασίας, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ και προστατεύοντας την ευαίσθητη και ξηρή επιδερμίδα.

Το pearl powder αυξάνει την ενυδάτωση και απαλύνει το δέρμα. Περιέχει ιχνοστοιχεία, όπως αμινοξέα και μέταλλα, που αναζωογονούν και τονώνουν την επιδερμίδα. Παράλληλα προσφέρει μοναδική λάμψη.

Το κερί μέλισσας έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση, ενώ θρέφει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Είναι ένα προϊόν οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Πληροφορίες
Πληροφορίες
ΕπωνυμίαKORRES
Καταλληλότητα

Είναι κατάλληλο για γυναίκες που επιθυμούν ένα eyeliner:

  • με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια
  • εύκολο και ακριβές στην εφαρμογή
  • για γρήγορες εμφανίσεις, καθώς στεγνώνει άμεσα
  • να προσφέρει μια διακριτική λάμψη
  • να αυξάνει την ενυδάτωση και να απαλύνει το δέρμα 
Χρήση

Το μολύβι eyeliner είναι εξαιρετικό αν δεν έχετε εμπειρία και σας παρέχει ακριβές αποτέλεσμα.Είναι ένα προϊόν ιδανικό για το εξωτερικό και το εσωτερικό των ματιών.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:
Αν θέλετε το eyeliner σας να έχει μια λεπτή και τέλεια άκρη αλλά δυσκολεύεστε, δοκιμάστε το εξής:

  • Βρείτε λίγη κολλητική ταινία.
  • Τοποθετήστε τη ανάμεσα στις βλεφαρίδες και το φρύδι, ή στο ύψος της γωνίας του ματιού.
  • Εφαρμόστε το eyeliner όπως κάθε φορά.
  • Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς.
  • Αφαιρέστε προσεκτικά την ταινία.
Συστατικά

Dimethicone, Calcium Aluminum Borosilicate, CI 77499 (Iron Oxides), Polybutene, Synthetic Wax, Cera Alba (Beeswax), Pearl (Margarita) Powder, Cetearyl Behenate, Isononyl Isonanoate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Mica, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Ceramide 3, Pumice, Tin Oxide, Dimethyl Oxobenzo Dioxasilane, Silica, Isoceteth-10.

 

Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Χωρίς
parabens,mineral oil,ethanolamine

Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: KORRES Volcanic Minerals Eyeliner Shimmering 1.2g

a