Pampers Active Baby No6 13-18kg 32τεμ.
10.340000

Pampers Active Baby No6 13-18kg 32τεμ.

SKU 43898
Επωνυμία PAMPERS
Special Price 10,34 € Regular Price 20,69 €
ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα

Στον ύπνο του το μωρό σας κινείται δύο φορές περισσότερο από ό,τι εσείς, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε διαρροές. Οι πάνες Pampers Active Baby-Dry χαρίζουν ολοκληρωμένη προστασία κατά των διαρροών, κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά και της νύχτας. Το τριπλό σύστημα προστασίας τους, απορροφά τα τσισάκια στη στιγμή και βοηθά στην αποφυγή διαρροών από τη μέση και τα ποδαράκια του μωρού σας.

1.Ο πυρήνας Quick Dry που διαθέτουν απορροφά τα τσισάκια στη στιγμή 2.τα προστατευτικά ασφαλείας στα ποδαράκια εμποδίζουν τις διαρροές 3.τα πλαϊνά αυτοκόλλητα Flexi-side αγκαλιάζουν απαλά τη μεσούλα του μωρού σας για ασφαλή εφαρμογή, ώστε να απολαμβάνει ιδανική προστασία από τις διαρροές, μέρα και νύχτα, όσο κι αν κινείται.

- +

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες

Οι Pampers Active Baby Dry είναι βρεφικές πάνες με έξτρα απορροφητικό πυρήνα. Βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή της υγρασίας και την απομακρύνει.

Με 3 απορροφητικά κανάλια: Βοηθούν στην ομοιόμορφη κατανομή της υγρασίας σε σχέση με μη επώνυμες πάνες
Με απορροφητικά Micropearls: Το εσωτερικό στρώμα απορρόφησης με micropearls, απορροφά και κλειδώνει την υγρασία για εώς και 12 ώρες στεγνότητας
Με στρώμα Απορρόφησης: Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να απομακρύνει άμεσα την υγρασία
Απαλές σαν βαμβάκι: Το άνω στρώμα απορρόφησης διατηρεί την επιδερμίδα του μωρού σας στεγνή και απαλή κατά τη διάρκεια της νύχτας Από υλικά που 'αναπνέουν: Eπιτρέπουν στον αέρα να κινείται
Ελαστικά πλαινά: Για άνεση και προστασία από τις διαρροές κατά τη διάρκεια ολόκληρης της νύχτας.

SKIN HEALTH ALLIANCE

Δερματολογικά εγκεκριμένες

Πληροφορίες
Πληροφορίες
ΕπωνυμίαPAMPERS
Καταλληλότητα
Μέγεθος για βρέφη/νήπια 13-18 κιλά.
Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: Pampers Active Baby No6 13-18kg 32τεμ.

a