Panthenol Extra Promo Face and Eye Cream 50ml+ Face and Eye serum 30ml+Micellar Cleanser 3in1 100ml
14.070000

Panthenol Extra Promo Face and Eye Cream 50ml+ Face and Eye serum 30ml+Micellar Cleanser 3in1 100ml

SKU 43362
Επωνυμία MEDISEI
Special Price 14,07 € Regular Price 23,45 €
ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα

Panthenol Extra Promo Face and Eye Cream 50ml+ Face and Eye serum 30ml+Micellar Cleanser 3in1 100ml

Αντιρυτιδική κρέμα για όλο το 24ωρο. Eίναι μία κρέμα ειδικής σύνθεσης με έντονη αντιρυτιδική δράση.

Panthenol Extra Face and Eye Serum:Αντιρυτιδικός Ορός 30ml Με Πανθενόλη - Υαλουρονικό Οξύ - Πεπτίδια Αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες ρυτίδες, επιβραδύνει τηνν εμφάνιση νέων και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, αυξάνοντας τη λάμψη και τη σφριγηλότητα της.

Panthenol Extra Micellar True Cleanser 3 in 1 100ml Αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, καθαρίζει, ενυδατώνει. Έχοντας ήπια σύνθεση, είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

- +

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες

Panthenol Extra Face and Eye Cream 50ml + Panthenol Extra Face and Eye Serum 30ml +Panthenol Extra Micellar True Cleanser 3 in 1 100ml

Το πακέτο περιέχει:

1.Panthenol Extra Face and Eye Cream - 24ωρη Αντιρυτιδική Κρέμα 50ml Με Υαλουρονικό Οξύ - Πεπτίδια - Πανθενόλη

Με την πάροδο του χρόνου ο ρυθμός παραγωγής κολλαγόνου στο δέρμα μειώνεται, ενώ παράλληλα αλλοιώνεται και η μορφή του. Επίσης το ισοζύγιο υγρασίας διαταράσσεται και το δέρμα χάνει περισσότερη υγρασία από όση παράγει. Έτσι το δέρμα στερείται τη νεανικότητα και τη σφριγηλότητα του κι αρχίζει να σχηματίζει ρυτίδες. Η Panthenol Extra Αντιρυτιδική Κρέμα 24ωρου, είναι μία κρέμα ειδικής σύνθεσης που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία, με ορατά αποτελέσματα από την 1η εβδομάδα.

 Στην προσεκτικά σχεδιασμένη σύνθεσή της περιέχει:

α)Υαλουρονικό οξύ, το οποίο περιορίζει την απώλεια υγρασίας, ενυδατώνει την κεράτινη στοιβάδα και χαρίζει στο δέρμα ελαστικότητα και λάμψη.

β)Πεπτίδια που με τη δράση τους προάγουν την σύνθεση κολλαγόνου, μειώνουν τις λεπτές γραμμές κι επιβραδύνουν την εμφάνιση νέων ρυτίδων. γ)Πανθενόλη, η οποία ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, προάγει την αναγέννηση των κυττάρων, βελτιώνει την υφή του δέρματος, προστατεύει από περιβαλλοντικές επιθέσεις.

δ) Κρόκο φρέσκο εκχύλισμα από τα πoλύτιμα στίγματα του Κρόκου για μέγιστη αντιοξειδωτική δράση, ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος για υγιές, λαμπερό πρόσωπο.Ενισχύει τη δράση κάθε κρέμας και δρα επανορθωτικά σε όλα τα σημάδια γήρανσης επιτυγχάνοντας σύσφιγξη & lifting, αντιρυτιδική δράση, ενυδάτωση, ομοιόμορφο τόνο και λάμψη.

2.Panthenol Extra Face and Eye Serum

Αντιρυτιδικός Ορός 30ml Με Πανθενόλη -  Υδρολυμένο Υαλουρονικό Οξύ - Πεπτίδια.Το Υδρολυμένο Υαλουρονικλο οξύ με χαμηλό μοριακό βάρος διεισδύει ευκολότερα στην επιδερμίδα.Αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες ρυτίδες, επιβραδύνει την εμφάνιση νέων και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, αυξάνοντας τη λάμψη και τη σφριγηλότητά της. Στην ανάλαφρη αλλά ταυτόχρονα πολύ δραστική σύνθεσή του περιέχει:

α)Υδρολυμένο Υαλουρονικό οξύ: Λόγω του πολύ μικρού μορίου του διεισδύει στην επιδερμίδα, ενεργοποιεί τη σύνθεση υαλουρονικού οξέος και χαρίζει αντιγηραντική προστασία

β)Πεπτίδια: Εισχωρούν στην επιδερμίδα, προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης και βοηθούν στην αποκατάσταση της ομμαλής δομής του δέρματος.

γ)Πανθενόλη:Η πιο γνωστή Βιταμίνη των καλλυντικών. Η ευεργετική της δράση προστατεύει, αναδομεί και ενυδατώνει το δέρμα.

3.Panthenol Extra Micellar True Cleanser 3 in 1 100ml Αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, καθαρίζει, ενυδατώνει. Αφαιρέστε απαλά και αποτελεσματικά, το μακιγιάζ από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη. Το Panthenol Extra Micellar True Cleanser 3 in 1 με βασικό συστατικό την πανθενόλη, απομακρύνει ρύπους και λιπαρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, καθαρή και ενυδατωμένη. Έχοντας ήπια σύνθεση, είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα, parabens free.

Πληροφορίες
Πληροφορίες
ΕπωνυμίαMEDISEI
Καταλληλότητα

Είναι κατάλληλο όλο το πακέτο για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για τις πολύ ευαίσθητες επιδρμίδες.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Χωρίς Parabens.

Χρήση

Face and Eye cream

Σε καθαρό και στεγνό δέρμα απλώστε την κρέμα σε πρόσωπο,μάτια, λαιμό και ντεκολτέ και βοηθήστε την να απαρροφηθεί με ελαφρές κινήσεις. Να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά. Χρήση εξωτερική.

Face and Eye Serum

Μετά από έναν καλό καθαρισμό απλώστε μια μικρή ποσότητα στο πρόσωπο και στην περιοχή των ματιών και κάντε ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Συνεχίστε μετά από 5-10 λεπτά με κρέμα προσώπου.

Χρήση εξωτερική

Micellar True Cleanser 3 in 1

Εμποτίστε  καλά λίγο βαμβάκι και με απαλές κινήσεις καθαρίστε πρόσωπο, μάτια και χείλη. Να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

Χρήση εξωτερική.

Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: Panthenol Extra Promo Face and Eye Cream 50ml+ Face and Eye serum 30ml+Micellar Cleanser 3in1 100ml

a