SOLGAR L-Arginine 1000 mg x 90 ταμπλέτες
32.960000

SOLGAR L-Arginine 1000 mg x 90 ταμπλέτες

SKU 9493
Επωνυμία SOLGAR
Special Price 32,96 € Regular Price 47,97 €
ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα

Η Αργινίνη είναι ένα απαραίτητο για τον οργανισμό αμινοξύ που χρησιμεύει στην παραγωγή ενέργειας στους μύες και στην ανάπτυξη και επιδιόρθωσή τους.

- +

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες

Η Αργινίνη είναι ένα απαραίτητο για τον οργανισμό αμινοξύ που χρησιμεύει στην παραγωγή ενέργειας στους μύες και στην ανάπτυξη και επιδιόρθωσή τους. Η Αργινίνη είναι μια πρόδρομη ουσία μονοξειδίου του αζώτου. Το μονοξείδιο του αζώτου είναι ένα στοιχείο που παράγεται από τα ενδοθηλιακά κύτταρα των αιμοφόρων αγγείων και συντελεί στη χαλάρωση των λείων μυϊκών ινών προάγοντας έτσι την ομαλή κυκλοφορία του αίματος.

Η L-Arginine της Solgar είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, υψηλής συγκέντρωσης σε Αργινίνη, που επαυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου και επιταχύνει το χρόνο επιδιόρθωσης των ιστών έπειτα από τραυματισμούς.  Η Αργινίνη μπορείς να προάγει την ομαλή κυκλοφορία του αίματος και να επιδράσει θετικά στην ανδρική στύση. * Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

Πληροφορίες
Πληροφορίες
ΕπωνυμίαSOLGAR
Χρήση

Δοσολογία

1 ταμπλέτα ημερησίως.

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Συστατικά

Ημερήσια Δόση: 1 tab

Δόσεις ανά Συσκευασία: 90

  Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
L-Arginine (as HCI) (Free Form) 1000 mg -

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Bulking Agents (microcrystalline, cellulose, hydroxypropyl cellulose),  Anti-caking Agents (vegetable stearic acid, silicon dioxide, vegetable magnesium stearate), Cellulose Gum, Glazing Agents:  (hydroxypropylmethyl cellulose, vegetable glycerin) (from palm kernel oil and coconut oil)).

Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: SOLGAR L-Arginine 1000 mg x 90 ταμπλέτες

a