SOLGAR Meta-Flex Lite Glucosamine MSM Complex Shellfish-Free 60 veg.tabs
21.990000

SOLGAR Meta-Flex Lite Glucosamine MSM Complex Shellfish-Free 60 veg.tabs

SKU 7841
Επωνυμία SOLGAR
Special Price 21,99 € Regular Price 33,95 €
ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα

Συμπλήρωμα διατροφής με φυτικά εκχυλίσματα και ήπια αντιφλεγμονώδη δράση που συμβάλλει στην βελτίωση της κινητικότητας και της ευλυγισίας.

- +

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες

Το συμπλήρωμα διατροφής Solgar Meta-Flex Lite Glucosamine MSM Complex shellfish-free είναι ένας αποτελεσματικός συνδυασμός υδροχλωρικής γλουκοζαμίνης,OptiMSM, εκχυλίσματος τζίντζερ και λευκής ιτιάς, βιταμίνης C και μαγγανίου. Για τη καλή λειτουργία των χόνδρων και των αρθρώσεων και την ανακούφιση των ενοχλήσεων.**

Η γλουκοζαμίνη είναι ένα βασικό συστατικό του χόνδρου των αρθρώσεων, που παρέχει προστασία κατά των κραδασμών που επιβαρύνουν τις αρθρώσεις, ενώ ταυτόχρονα προάγει την αποκατάστασή των χόνδρων.**

Το οργανικό θείο (MSM) είναι βασικό συστατικό των αμινοξέων που είναι απαραίτητα για το σχηματισμό των πρωτεϊνών και ειδικότερα του κολλαγόνου των αρθρώσεων, ενώ υποστηρίζει τους τένοντες, τους συνδέσμους και τους μύες. Επιπλέον, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας, ρευματοειδούς αρθρίτιδας και χρόνιων μυϊκών πόνων.**

Το μαγγάνιο συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό του συνδετικού ιστού και στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών. Η βιταμίνη C συμβάλλει στον κανονικό σχηματισμό κολλαγόνου για την κανονική λειτουργία του χόνδρου.*

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC) έχουν εγκρίνει τη χρήση του φλοιού της ιτιάς σαν παραδοσιακό φυτικό βοήθημα για την ανακούφιση του ήπιου πόνου στις αρθρώσεις.

Το συμπλήρωμα διατροφής Solgar Meta-Flex Lite Glucosamine MSM Complex shellfish-free  συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων που επιβαρύνονται καθημερινά, από την αλλαγή του καιρού, το πέρασμα του χρόνου, τη μη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους, την καταπόνηση του σώματος στην δουλειά ή από άλλη δραστηριότητα, αλλά και στην ανακούφιση του πόνου και των ενοχλήσεων.

 

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις:

Τα διαβητικά άτομα να χρησιμοποιούν το προϊόν μόνο κάτω από την επίβλεψη του θεράποντος ιατρού. Μακροχρόνια πρόσληψη αυτής της ποσότητας μαγγανίου (στις 3 ταμπλέτες) μπορεί να οδηγήσει σε μυϊκό πόνο και αίσθημα κόπωσης. 

 

Προφυλάξεις:

Δεν περιέχει ζάχαρη, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Πληροφορίες
Πληροφορίες
ΕπωνυμίαSOLGAR
Καταλληλότητα

Για περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας. Ιδανική φόρμουλα για αυστηρούς φυτοφάγους ή για άτομα με αλλεργίες στα οστρακοειδή.

Χρήση

Δοσολογία:

Συνιστώμενη δοσολογία:

1-3 ταμπλέτες ημερησίως.

 

Οδηγίες Χρήσης:

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Συστατικά

Διατροφικές Πληροφορίες:

Ημερήσια Δόση: 1 tab

Δόσεις ανά Συσκευασία: 60

  Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Υδροχλωρική γλυκοζαμίνη χωρίς οστρακοειδή 415 mg -
MSM (as methylsulfonylmethane) 333 mg -
Βιταμίνη C (ως ασκορβικό οξύ) 33 mg 41.5
Φλοιός ιτιάς (Salix spp.) 5: 1 σε σκόνη (ισοδύναμο με 166,5 mg φλοιού ιτιάς) 33 mg -
Εκχύλισμα ρίζας τζίντζερ (Zingiber officinale) 4: 1 σκόνη (ισοδύναμο με 144 mg ρίζας τζίντζερ) 36 mg -
Μαγγάνιο 1.65 mg 83.3

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα:

Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, μαλτοδεξτρίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, κόμμι κυτταρίνης, διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, φυτική γλυκερίνη και φοινικέλαιο.

Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: SOLGAR Meta-Flex Lite Glucosamine MSM Complex Shellfish-Free 60 veg.tabs

a