SOLGAR TONALIN CLA 1300mg 60 softgels
33.100000

SOLGAR TONALIN CLA 1300mg 60 softgels

SKU 5359
Επωνυμία SOLGAR
Special Price 33,10 € Regular Price 49,03 €
ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα

Το Tonalin CLA της SOLGAR είναι μία φόρμουλα CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ), που δρα αποτελεσματικά στον έλεγχο του βάρους. Το Tonalin CLA της SOLGAR παράγεται από φυσικό έλαιο σπόρων καρθαμέλαιου και είναι η ποιοτικότερη μορφή CLA, χωρίς συντηρητικά και συνθετικές ουσίες.

Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του αποθηκευμένου υποδόριου λίπους, στη γράμμωση των μυών και στη καταπολέμηση της παχυσαρκίας, ενώ παράλληλα δρα θετικά στην διατήρηση του μυϊκού ιστού.

 Αν συνδυαστεί με συστηματική άσκηση και υγιεινή διατροφή,θα μπορούσε να μεγιστοποιήσει τα οφέλη σε άτομα που επιθυμούν να χάσουν σωματικό λίπος και ταυτόχρονα να διατηρήσουν το μυϊκό ιστό του σώματος τους, σε άτομα που επιθυμούν έλεγχο του βάρους τους, καθώς επίσης και σε αθλητές και ασχολούμενους με φυσική κατάσταση και μυϊκή ανάπτυξη.

- +

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες

Solgar Tonalin 1300mg CLA 60s

Συμπλήρωμα για απώλεια βάρους.

Το Tonalin αποτελεί μοναδική φόρμουλα CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ), στην οποία προσφέρουν προστασία τέσσερις πατέντες των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει παρασκευασθεί από την εταιρεία Solgar σύμφωνα με αποτελέσματα κλινικών ερευνών, που έχουν πραγματοποιηθεί σε ανθρώπους.

Το Tonalin CLA προέρχεται από φυσικό έλαιο σπόρων καρθαμέλαιου. Αποτελεί συμπλήρωμα διατροφής που μειώνει το αποθηκευμένο υποδόριο λίπος, συντελώντας κατά αυτόν τον τρόπο στον έλεγχο του βάρους και την καταπολέμηση της παχυσαρκίας, ενώ παράλληλα διατηρεί το μυικό ιστό και συμβάλλει στη γράμμωση των μυών.

Η πατενταρισμένη φόρμουλα CLA που παρέχει το Tonalin CLA της SOLGAR: Βοηθά στον έλεγχο και στην διατήρηση του φυσιολογικού σωματικού βάρους. Συμβάλλει στη μείωση του υποδόριου λίπους.

Δρα θετικά στη διατήρηση του μυϊκού ιστού.

Βοηθά στη γράμμωση των μυών.

Συνδυασμός του συγκεκριμένου σκευάσματος με υγιεινή διατροφή και συστηματική άσκηση, μπορεί να μεγιστοποιήσει τα οφέλη σε άτομα που επιθυμούν να χάσουν βάρους και να αναπτύξουν σωματική μάζα.Αποτελεί την ποιοτικότερη μορφή CLA. Δεν περιέχει συντηρητικά και συνθετικές ουσίες.

Πληροφορίες
Πληροφορίες
ΕπωνυμίαSOLGAR
Καταλληλότητα

Είναι ιδανικό για:

Άτομα που επιθυμούν έλεγχο του βάρους τους σε συνδυασμό με συστηματική άσκηση.

Αθλητές και αθλούμενος που ενδιαφέρονται για μυϊκή ανάπτυξη

Χρήση

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 μαλακή κάψουλα, 1-2 φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 25793/18.4.2007

Συστατικά

Ανά 1 μαλακή κάψουλα περιέχει:                                      ΠΟΣΟΤΗΤΑ

 Tonalin (από σπόρους καρθαμέλαιου)

[παρέχει 1014mg συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA)]                   1300mg

 

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: SOLGAR TONALIN CLA 1300mg 60 softgels

a