Somatoline Cosmetic Αδυνάτισμα 7 Νύχτες Τζελ Κρυοτονικής Δράσης 400 ml
29.470000

Somatoline Cosmetic Αδυνάτισμα 7 Νύχτες Τζελ Κρυοτονικής Δράσης 400 ml

SKU 8702
Special Price 29,47 € Regular Price 54,89 €
ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα

Σύνθεση Fresh Gel, με BioGelSlim7-complex™, ένα σύμπλεγμα με υψηλή συγκέντρωση σε επιλεγμένα ενεργά συστατικά,όπως θαλάσσια άλατα και sericoside, με τριπλή αδυνατιστική δράση: λιπολυτική, αποσυμφορητική και αντισυσσωρευτική που κάνει την επιδερμίδα λεία και λαμπερή. Η καινοτόμος υφή με δομή πλέγματος, τροποποιεί τη συνοχή της κατά τη διάρκεια του μασάζ εφαρμογής και απορροφάται από την επιδερμίδα.

- +

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες

Το Somatoline Cosmetic Αδυνάτισμα  7 Νύχτες Τζελ Κρυοτονικής Δράσης, είναι ένα gel κατά της κυτταρίτιδας που προσφέρει εντατικό αδυνάτισμα νύχτας.

Η αλατούχος ωσμωτική σύνθεσή της περιέχει Ακατέργαστο αλάτι, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, φυσικό Sericoside και Εκχύλισμα από Φύκια, τα οποία παρέχουν τριπλή αδυνατιστική δράση: λιπολυτική, αποσυμφορητική και αντισυσσωρευτική.

Η απαλή και καινοτόμος υφή του, σε μορφή gel, είναι ιδανική για μασάζ και κάνει την επιδερμίδα λεία και μεταξένια ενώ επιπλέον απορροφάται άμεσα.

Το υπέροχο θαλασσινό άρωμά του, προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας.

Ενεργεί στο τοπικό πάχος και στα περιττά υγρά, μειώνοντας την περιφέρεια των γοφών και των μηρών και εμποδίζει την δημιουργία νέας συσσώρευσης λίπους.

Η αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος καταδείχθηκε μέσω κλινικής μέτρησης με όργανα σε σύγκριση με εικονικό προϊόν (placebo) που πραγματοποιήθηκε σε 102 γυναίκες με ήπια προς μέτρια συσσωρευμένο επιφανειακό τοπικό πάχος στην περιοχή των γοφών, των μηρών και της μέσης. 

 

Ιδιότητες:

• Μειώνει τους πόντους τον γοφών και των μηρών

• Μειώνει το συσσωρευμένο τοπικό πάχος

• Λειάνει την επιδερμίδα 

Χρήση

Εφαρμόστε το προϊόν κάθε βράδυ πριν τον ύπνο, για τουλάχιστον 7 νύχτες, στις προς αγωγή περιοχές.

Εφαρμόστε το Τζελ 7 Νύχτες με καλό μασάζ από το γόνατο έως τους γοφούς

Δώστε έμφαση στο εσωτερικό των μηρών παίρνοντας μια πτυχή του δέρματος ανάμεσα στα δάχτυλα και ανεβείτε προς τα πάνω.

Αναδιαμορφώστε την περιοχή των γοφών, κάνοντας μασάζ με κίνηση από κάτω προς τα πάνω.

 

Συστατικά

AQUA, MARIS SAL, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, ETHOXYDIGLYCOL, DIMETHICONE, XANTHAN GUM, CAFFEINE, PARFUM, PENTAPEPTIDE-25, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, SERICOSIDE, SPHACELARIA SCOPARIA EXTRACT, MENTHOL, PHOSPHOLIPIDS, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM BENZOATE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL,IMIDAZOLIDINYL UREA, GERANIOL, CI 42051

 

Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: Somatoline Cosmetic Αδυνάτισμα 7 Νύχτες Τζελ Κρυοτονικής Δράσης 400 ml

a