SUPERFOODS SLIM DETOX Πόσιμο Διάλειμμα 300ML
11.130000

SUPERFOODS SLIM DETOX Πόσιμο Διάλειμμα 300ML

SKU 29149
Επωνυμία SUPERFOODS
Special Price 11,13 € Regular Price 15,99 €
ΔιαθεσιμότηταΜη διαθέσιμο

To SUPERFOODS® S DETOX είναι πόσιμο διάλυμα βασισμένο σε αυτό τον μοναδικό συνδυασμό υπερτροφών. Ενισχυμένη σύνθεση που αποτελείται απο ένα ισοροοπημένο συνδυασμό 4 υπερτροφών. Αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο στην αποβολή των περιττών υγρών (χωρίς την αποβολή ηλεκτρολυτών) σε μόλις 6 ημέρες!

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες

ΑΓΚΙΝΑΡΑ
Δραστικά συστατικά: Καφεοϋλκινικό οξύ
ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ
Η Αγκινάρα είναι πολυετής πόα και καλλιεργείται ευρέως και σε μεγάλη κλίμακα σε όλη την Ευρώπη και σε άλλες περιοχές. Πέραν του ενδιαφέροντος γύρω από το φυτό ως τροφή, καλλιεργείται ευρέως και για φαρμακευτικούς σκοπούς και την παρασκευή εκχυλισμάτων από τα νεαρά φύλλα του φυτού.

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Τα φύλλα της Αγκινάρας και συγκεκριμένα της Αγριαγκινάρας μνημονεύονται ήδη από το 2ο αι. μ.Χ., αναφέροντας ότι καθαρίζονται και τρώγονται ενώ χρησιμοποιούταν για φαρμακευτικούς σκοπούς.

ΧΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ
Παρασκευάσματα Αγκινάρας είναι γνωστά για τις ιδιότητές τους στη διέγερση της έκκρισης χολής με τον 1,5-δικαφεϋλκινικό εστέρα που περιέχει, να παρουσιάζει έντονη δράση στη ροή των χοληφόρων οδών, βάσει εργαστηριακών πειραμάτων. In vitro μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι προσφέρει προστασία στα ηπατοκύτυτταρα έναντι της τοξικότητας από τετραχλωράνθρακα (Σουλελές, 2000).

ΦΥΤΟΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ
Η Αγκινάρα περιέχει αλκοόλες και φαινολικά οξέα που απαντούν σε μορφή εστέρων του καφεϊκού οξέος, όπως ο καφεϊλκινικός εστέρας. Επιπλέον, περιέχει φλαβονοειδή και θρεπτικά συστατικά όπως Βιταμίνες (Κ, C, B), Κάλιο, Σίδηρο, Φωσφόρο, Μαγγάνιο και χαλκό.

Πληροφορίες
Πληροφορίες
ΕπωνυμίαSUPERFOODS
Καταλληλότητα

Είναι ιδανικό συμπληρωματικά, στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης διατροφής για άντρες & γυναίκες που θέλουν:

  • να προετοιμάσουν τον οργανισμό τους για απώλεια βάρους.
  • Γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση ή πριν από την έμμηνο ρύση.
  • να αποτοξινώσουν τον οργανισμό του.
  • έναν μοναδικό συνδυασμό υπερτροφών (Η Πικραλίδα, η Σημύδα, το Πράσινο Τσάι και η Αγκινάρα) , ο οποίος προσφέρει αίσθημα ευεξίας και αναζωογόνησης στον οργανισμό. 
Χρήση

Λαμβάνετε 50ml ημερησίως διαλυμένα σε 500ml νερού (περίπου 2 ποτήρια). Να καταναλώνεται μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Συστατικά

Ανά 50ml:

Πικραλίδα 275mg
Σημύδα 275mg
Πράσινο Τσάι 275mg
Αγκινάρα 91mg

Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ: 98544/21-12-2016

Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: SUPERFOODS SLIM DETOX Πόσιμο Διάλειμμα 300ML

a