Epsilon Health Urolyt Attack 5.9gr 8 φακελίσκοι για την υγεία του Ουροποιητικού συστήματος
12.770000

Epsilon Health Urolyt Attack 5.9gr 8 φακελίσκοι για την υγεία του Ουροποιητικού συστήματος

SKU 44268
Επωνυμία EPSILON HEALTH
Special Price 12,77 € Regular Price 18,25 €
ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα

Epsilon Health Urolyt Attack 5.9gr 8 φακελίσκοι Υγεία Του Ουροποιητικού Συστήματος

Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα από cranberries, D-Μαννόζη, Κιτρικό Κάλιο και Σακχαρομύκητα boulardii για την άμεση καταπολέμηση των συμπτωμάτων της ουρολοίμωξης.

- +

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες

Epsilon Health Urolyt Attack 5.9gr 8 φακελίσκοι Υγεία του Ουροποιητικού Συστήματος

Το συμπλήρωμα διατροφής Urolyt attack είναι ένα εξειδικευμένο σκεύασμα για την υγεία του ουροποιητικού με D-μαννόζη, κιτρικό κάλιο και σακχαρομύκητα Boulardii.

D- Μαννόζη: βοηθά στην απομάκρυνση του κολοβακτηριδίου E.coli, αποτρέποντας έτσι τη λοίμωξη και τη δημιουργία τοπικής φλεγμονής*

Κιτρικό κάλιο: Προκαλεί αύξηση των διττανθρακικών στο πλάσμα αυξάνοντας έτσι το pH του αίματος και των ούρων, προκειμένου να μειωθούν οι ενοχλήσεις. Τα ούρα γίνονται λiγότερο όξινα, με αποτέλεσμα την ανακούφιση από τα συμπτώματα της κυστίτιδας, τη μείωση του καύσου και του πόνου*

Σακχαρομύκητας bulardii: πρόκειται για προβιοτική μαγιά που βοηθά ιδιαίτερα στην υγεία του εντέρου και στην καταπολέμηση και απομάκρυνση του E.coli. Δρα κατά των τοξινών και των μικροβίων, ενώ έχει αντιφλεγμονώδη δράση*

Οφέλη:

Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα συμπτώματα της κυστίτιδας,

Βοηθάει στη μείωση του καύσου και του πόνου

Βελτιώνει την υγεία του ουροποιητικού συστήματος

Καταπολεμά τις ουρολοιμώξεις και τις χρόνιες κολπικές λοιμώξεις.

Για βέλτιστη διατήρηση της σύστασης του προϊόντος και προκειμένου να μην αλληλεπιδράσουν τα συστατικά μεταξύ τους μέχρι τη στιγμή της λήψης, ο κάθε φακελίσκος DUOCAM χωρίζεται εσωτερικά σε δύο ξεχωριστούς θαλάμους (CAM A, CAM B)

Γεύση raspberry

*Αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν επίσημη γνωμοδότηση του EFSA.

Πληροφορίες
Πληροφορίες
ΕπωνυμίαEPSILON HEALTH
Χρήση

1 φακελίσκος, 2 φορές την ημέρα ανάμεσα στα γεύματα.

Διαλύστε το περιεχόμενο ενός φακελίσκου (και τους δυο υποθαλάμους) σε 200 ml νερού και αναμίξτε μέχρι να διαλυθεί πλήρως.

Φυλάσσετε το προϊόν σε θερμοκρασίες που δεν υπερβαίνουν τους 25°C, αποφεύγοντας την έκθεση σε εντοπισμένες πηγές θερμότητας, στο ηλιακό φως και την επαφή με το νερό.

Συστατικά

CAM A: D-Μαννόζη, Κιτρικό κάλιο, Μαλτοδεξτρίνη, Ρυθμιστής οξύτητας: Κιτρικό οξύ (E330), Άρωμα, Χρωστική: Ερυθρά χρωστική της ρίζας των τεύτλων (Ε162), Αντισυσσωματικός παράγοντας: Διοξείδιο του πυριτίου (Ε551), Γλυκαντικό: Σουκραλόζη (Ε955)

CAM B: Σακχαρομύκητας cerevisiae var. boulardii CNCM 1-3799, Μαλτοδεξτρίνη, Φρουκτόζη, Ινουλίνη, Γλυκαντικό: Σορβιτόλη (Ε420i), Αντισυσσωματικός παράγοντας: Διοξείδιο του πυριτίου (Ε551)

Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: Epsilon Health Urolyt Attack 5.9gr 8 φακελίσκοι για την υγεία του Ουροποιητικού συστήματος

a