ZZZQUIL NATURA Μελατονίνη & Β6 με Γεύση Μάνγκο και Μπανάνα 30 ζελεδάκια
8.980000

ZZZQUIL NATURA Μελατονίνη & Β6 με Γεύση Μάνγκο και Μπανάνα 30 ζελεδάκια

SKU 43262
Special Price 8,98 € Regular Price 16,00 €
ΔιαθεσιμότηταΣε απόθεμα

Το ZzzQuil Natura είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη, βιταμίνη Β6 και ένα συνδυασμό βοτάνων από χαμομήλι, λεβάντα και βαλεριάνα που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και ρυθμίζει τον ύπνο με φυσικό τρόπο. Διαθέτει υπέροχη γεύση μάνγκο-μπανάνα, ενώ δεν προκαλεί εθισμό ούτε και υπνηλία την επόμενη ημέρα.

- +

Θεσσαλονίκη: Εγγυημένη αυθημερόν παράδοση με δικά μας μέσα

Λεπτομέρειες

Η μελατονίνη συμβάλλει στη μείωση του χρόνου έλευσης του ύπνου. Παράλληλα, συμβάλλει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του jet lag.

Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

H βαλεριάνα χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ανακούφιση των ήπιων συμπτωμάτων ψυχικού στρες και για τον ύπνο [Έγκριση: Επιτροπή Φυτικών Φαρμακευτικών Προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης-ΕΜΑ/HMPC].

Χρήση

1 ζελεδάκι ημερησίως.

Πάρτε 1 ζελεδάκι 30 λεπτά πριν τον ύπνο και αφήστε ένα διάστημα τουλάχιστον 6 ωρών για ύπνο.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Να μη χρησιμοποιείται σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε ένα ή περισσότερα από τα περιεχόμενα συστατικά. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας: εάν αντιμετωπίζετε μακροχρόνιες δυσκολίες στον ύπνο, εάν είστε έγκυος, προσπαθείτε να μείνετε έγκυος ή θηλάζετε, εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα υγείας, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από χρόνια νόσο, εάν παίρνετε άλλα υπνωτικά.

Συστατικά

Ημερήσια Δόση: 1 ζελεδάκι

Δόσεις ανά Συσκευασία: 30

Περιεκτικότητα ανά Δόση       % ΣΗΠ*

Βιταμίνη Β6 1.4 mg                  100

Μελατονίνη 1 mg                        -

Εκχύλισμα Βαλεριάνας 30 mg       -

Εκχύλισμα Χαμομηλιού 10 mg       -

Εκχύλισμα λεβάντας 10 mg           -

 

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα Σιρόπι γλυκόζης, ζάχαρη, νερό, ζελατίνη (βοοειδή), ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, εκχύλισμα ρίζας: Valeriana Officinalis, εκχύλισμα άνθους Lavandula angustifolia, εκχύλισμα άνθους Matircaria chamomilla, αντιοξειδωτικό: Ε300, υδροχλωρική πυριδοξίνη, μελατονίνη, αρωματική ύλη: φυσική, υλικό επικάλυψης: Ε903.

Αξιολογήσεις

Γράψτε την κριτική σας

Αξιολογείτε: ZZZQUIL NATURA Μελατονίνη & Β6 με Γεύση Μάνγκο και Μπανάνα 30 ζελεδάκια

a